13 Kasım 2009 Cuma

BENİ İZLEYENLERE NOT






Uzun zamandır yazamıyorum.Çok hastayım işe dahi gidemiyorum.Geçen hafta 2 gün işe gitme girişiminde bulundum.İkinci gün tekrar öksürük nöbetine tutulup,iş arkadaşlarım tarafından apar topar eve yollandım.Evde olduğum sürece günde yaklaşık on sayfa okuyabiliyorum.Bunun birinci sebebi hastalığım;ikinci sebebi ise okuduğum kitabın biraz sabır ve notlar almak gerektiren bir kitap olması.Kitabın adı:Niteliksiz Adam-Robert Musil.Kitap hakkında yazılacak çok şey var ancak bitirmeden yazmayacağım ama her edebiyatseverin okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum.Bu arada moralim düzelsin diye(kitap almak için her bahane yaratılır)verdiğim kitap siparişim geldi.Liste ise şöyle:
-Hanım'ın Çiftliği-Orhan Kemal-3 kitap
-Gülün İçinde Bülbül Sesi Var-Nezihe Meriç
-Tilki daha O Zaman Avcıydı-Herta Müller
-Eleştiri Kuramları-Tahsin Yücel
-Biz-Yevgeni Zamyatin
-Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi-Ayfer Tunç

Bu arada kitap siparişlerinde en favori sitelerimden biri olan idefix'de kitap fuarı başlamış.Ah bu fuarlar.Almadan duramıyorum,hele de evde olunca listem iyice kabardı.
Siz kitap fuarında gezinip,yeni kitaplarımı inceleyedurun.Ben Niteliksiz Adam'ı okuyup,iyi olup en yakın zamanda sizlerle birlikte olacağım.
İyi okumalar

12 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Geçmiş olsun. Ah o öksürük, neredeyse iki aydır öksürüyorum, hiçbir ilaç fayda etmedi, doktor da çözüm olmadı. Soğanı üstten oyup içine biraz bal koyun ve 8-10 saat bekletin, altına sızan suyu için. Gerçekten bana iyi geldi, denemediğim şey kalmamıştı. Ve dinlenin lütfen aksi halde tekrarlıyor. Bunu kitap okumak için bir fırsat olarak değerlendirmek avutucu olabilir. Ayfer Tunç'un kitabını okudum ve çok sevdim ben, bakalım siz ne düşüneceksiniz, bekliyorum.
Sevgiler, tekrar geçmiş olsun...

serrose dedi ki...

Gecmis olsun.Bahsettiginiz kitabi not aldim merak ettim dogrusu.

Iyi okumalar

Kitabiniz bol olsun

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun ben de evde hastayım okuyom ayfer tunçu ben de aldım ama sırada başka bekleyenler var:))

Kunegond dedi ki...

Geçmiş olsun. Tahsin Yücel'in Eleştiri Kuramları nasıl bir şey? Tavsiye eder misin? Gerçi henüz okumamışsındır ama ben beklerim:)

asli koyuncuoğlu dedi ki...

Kunegond,
Teşekkürler.Okuduktan sonra yorumlarımı yazacağım.
Bahar gelsin,
Teşekkürler,sana da geçmiş olsun.
Leylak Dalı,
Teşekkürler soğanlı balı deneyeceğim hemen,evet dinlenmek şart,ben biraz acele davranıp,işe başlamıştım.Kitap okumak için iyi bir fırsat gerçekten

lezzettabağı dedi ki...

Canım geçmiş olsun!Umarım bir an önce iyileşirsin!Eşim de aynı şekilde evde yatıyor.Dikkat etmek lazım!
Ne güzel bak,evde bol bol kitap okuyabileceksin.Ayfer Tunç'un kitabını ben de aldım okuyacağım bakalım.
Sevgiler...

asli koyuncuoğlu dedi ki...

Serrose,
Teşekkürler.
Anneler ve kızları,
Teşekkürler.Eşine de geçmiş olsun.Kitap okuyacağım bol bol.Ama hasta olunca hiçbirşeyin tadını alamıyor insan.

SERAP dedi ki...

Geçmiş olsun Aslı.Keşke daha fazla kitap okuyabilmek için halin olsaydı...Niteliksiz adam'ı okuduğuna göre kesin bundan sonra kayıp zamanın izindeyi okursun:)Ayfer Tunç okumak bu kadar sesten sonra farz oldu.Çabuk iyileş...

SERAP dedi ki...

Sobelendin..

Adsız dedi ki...

Aslıcım çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Bu arada yeni kitapların hayırlı uğurlu olsun. Nasıl bir mutluluk ve heyecan bilirim. Keyifli okumalar dilerim. Niteliksiz Adam'ı bende çok merak ediyorum. Merakla bekliyorum, çabuk iyileş lütfen :)

Sanem dedi ki...

Çok geçmiş olsun.

asli koyuncuoğlu dedi ki...

Kitap kurdu,Sanem,Serap,
Teşekkürler.