9 Şubat 2009 Pazartesi

KİTAP ÇEKİLİŞİ


Evvelzaman içinde ve Sevgili Serap'ın bloglararası kitap hediyeleşmesine ben de katılmıştım ve bugün kitabım elime ulaştı,içinde çok güzel bir mesajla.Kitabın adı REHBER-R.K NARAYAN
Sevgili Deniz çok teşekkürler,kütüphanendeki bir kitabı bana hediye etmen beni çok sevindirdi,okunmuş ve kullanılmış olması benim için hiç önemli değil,aksine kitabı benim için daha değerli bir hale getiriyor.Çünkü ben kütüphanemdeki hiçbir kitabı,okumuş olsam dahi kimselere vermeye kıyamıyorum.
Ayrıca çok ilginç bir kitaba benziyor.Elimdeki kitabı bitirir bitirmez okumaya başlayıp, kitap hakkındaki yorumlarımı bloğuma ekleyeceğim.Hediyeleşme fikri harika, hediye aldığım kitap çok güzel.Çok mutluyum bugün.
Teşekkürler Deniz,Serap,evvelzamaniçinde

7 yorum:

serrose dedi ki...

Iyi okumalar konusunu merak ettim sahsen
sevgiler

Unknown dedi ki...

:-) nedense tüm kitap kurtları aynı şeyi söylüyor. "kitaplarıma kıyamam"... ben de kendi kitaplığımdan hediye ettim ama yerine yenisini en yakın zamanda koyacağıma kendi kendime söz vererek :-)

hoş bir kitaba benziyor. yorumunu takip edeceğim.

sevgiler, iyi okumalar.

denizanasi dedi ki...

sevgili kocam göndermeye unuttuğu için perşembe yerine cuma gönderdim. sanırım biraz gecikti :(

hoşuna gitmesine sevindim. ben de aslında kitaplarımı vermeye kıyamam. ama bu çok özel bir hediyeleşmeydi. bundan dolayı hoşuna gideceğini umduğum bir kitap göndermek istedim. gördüğüm kadarıyla da okumadığını bir kitap bulmak da cidden zordu :))

ben de 2. el kitabı her zaman tercih ederim. bazen içinde ufak notlar olur. ya da küçük not kağıtları çıkar. çok hoşuma gider :)

aysema dedi ki...

Kitap dostlarıyla buluşmak çok güzel bir duygu...

Bahar Ulus dedi ki...

Bloğumda sizin için bir süpriz var... :)

el*ff dedi ki...

Aslıı bugün elime ulaştı kitap dün gelmiş kargo ama beni bulamamış ben de ancak bugün gidebildim ama dün akşam meraktan öldüm daha önce okumadığım ve duymadığım bi kitap ama biraz karıştırınca bana göre olduğunu hissettim...Kütüphanende bulunan bi kitabı göndermen de ayrıca değerli benim için çok teşekkür ederim...
En kısa zamanda blogda yazıp okuduktan sonra da mutlaka yorum yapıcam...
Sevgilerimle...

asli koyuncuoğlu dedi ki...

Sevgili evvelzamanicinde ben verdiğim kitabın yenisini kütüphanem için ısmarladım bile,çünkü en çok sevdiklerimden birini hediye göndermiştim.